Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντάνε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας

1 – Γιατί χρειάζομαι μία ιστοσελίδα;

Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς η παρουσία στο διαδίκτυο θα σας ανεβάσει σε δημοτικότητα και θα γνωρίσουν περισσότερα άτομα, τα οποία μπορεί να γίνουν πιθανοί πελάτες σας από όλη την Ελλάδα.

Ακόμα όμως και εάν δεν έχετε προϊόντα να πουλήσετε, έχετε υπηρεσίες που χρειάζονται κι αυτές ώθηση.
Με μία ιστοσελίδα μπορείτε να προωθήσετε ότι χρειάζεστε.

2 – Ποιος τύπος Ιστοσελίδας κάνει για μένα;

Αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα και πιστεύεται ότι θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Εάν όμως δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε, μιλώντας λίγο για την επιχείρησή σας και τους στόχους σας. Θα βρούμε λύσεις μαζί!

Διαβάστε για την Κατασκευή Ιστοσελίδας εδώ. | Διαβάστε για την Κατασκευή eshop εδώ. | Κλείστε ένα ραντεβού εδώ.

3 – Δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο για αυτό το οποίο θέλω να φτιάξω. Τι μπορώ να κάνω;

Εάν δεν βρήκατε κάτι αντίστοιχο, θα χαρούμε πολύ να Κλείσουμε ένα Ραντεβού μαζί σας για να μας κατατοπίσετε πλήρως και να δώσουμε ώθηση στην ιδέα σας. Μην περιμένετε άλλο!

Τα ραντεβού μας είναι δωρεάν!

4 – Πόσο κοστίζει μία Ιστοσελίδα;

Το κόστος για την κάθε Ιστοσελίδα είναι διαφορετικό, οπότε η απάντηση είναι εξαρτάται.

Το κόστος θα καθοριστεί από τους πόρους που θα χρησιμοποιήσουμε (hosting) αλλά και τα εργαλεία και οι παραμετροποιήσεις που πρέπει να γίνουν.

Γι' αυτό το λόγο σας τα κάνουμε όλα ξεκάθαρα μέσα από την Οικονομική Προσφορά που στέλνουμε στον κάθε έναν σας ξεχωριστά, έπειτα από ραντεβού.

5 – Έχω eshop και χρειάζομαι μόνο διαχείριση. Γίνεται;

Βεβαίως, βασική μας υπηρεσία είναι και η διαχείριση ενός eshop.

Σας προσθέτουμε νέα προϊόντα, σας αφαιρούμε προϊόντα, ανανεώνουμε περιγραφές και μορφοποιούμε τα κείμενα ώστε να είναι μοναδικά, ανανεώνουμε και τις φωτογραφίες. Επίσης μπορούμε να ασχοληθούμε και με το SEO της σελίδας σας ώστε να ανεβείτε οργανικά στην Αναζήτηση της Google! Επιβλέπουμε την σωστή λειτουργία των παραγγελιών σας καθώς επίσης είμαστε διαθέσιμοι για την επικοινωνία με τους πελάτες σας για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

6 – Τι είναι το Hosting;

Το web hosting είναι η υπηρεσία αυτή που προσφέρει φιλοξενία σε μία ιστοσελίδα σε ειδικό εξοπλισμό (servers), ώστε η ιστοσελίδα αυτή να είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο (Internet). Κάθε ιστοσελίδα είναι ένα σύνολο ηλεκτρονικών αρχείων όπως είναι γενικώς τα αρχεία ενός ηλεκτρονικού
υπολογιστή. Το σύνολο αυτών των αρχείων πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρήστη του διαδικτύου θελήσει να επισκευτεί την ιστοσελίδα.

Για τον λόγο αυτόν, τοποθετούνται τα αρχεία της ιστοσελίδας σε έναν διακομιστή (server) ο οποίος είναι υπεύθυνος για να διαθέτει την ιστοσελίδα σε οποιονδήποτε επισκέπτη την ζητήσει. Η επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του server γίνεται μέσω του Διαδικτύου (Internet).

7 – Τι είναι το Όνομα Ιστοσελίδας (Domain Name) και γιατί το χρειάζομαι;

Όποιος πληκτρολογήσει το domain σας σε έναν browser (Mozzila Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Google Chrome κτλ.) θα μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σας. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε να έχετε ιστοσελίδα.

Κάθε domain είναι μοναδικό και παρέχει μια πρώτη εικόνα της ιστοσελίδας που ακολουθεί, καθώς και μια ιδέα για το περιεχόμενο του site, ή τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχει.

Το δικό μας domain είναι: digizone.gr. Και αυτή την στιγμή βρίσκεστε στο domain: https://www.digizone.gr/diadiktyakes-ypiresies/kataskeyi-istoselidon/sychnes-erotiseis/ και διαβάζετε τι είναι το Όνομα Ιστοσελίδας!

8 – Τι είναι η Προώθηση Ιστοσελίδας SEO και γιατί να το επιλέξω;

SEO (Search Engine Optimization) είναι η σωστή καταχώρηση περιεχομένου μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Παρόλο που η Google με τους κορυφαίους μηχανισμούς της πλησιάζει τον ανθρώπινο τρόπο σκέψης και αξιολογεί μια μεγάλη προσπάθεια ή ένα ποιοτικό περιεχόμενο με πρωτογενές υλικό δεν ευθύνεται για τη λάθος τοποθέτηση ή ταξινόμηση από τον χρήστη.

Εάν σας ενδιαφέρει η εμφάνιση σας στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης της google τότε το SEO είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα εδώ.

9 – Έχω μία ιστοσελίδα/eshop σε Joomla. Μπορείτε να την κάνετε σε WordPress;

Η αλλαγή δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτη. Εάν το έχετε αποφασίσει, αναλαμβάνουμε πλήρως την μεταφορά σας σε WordPress.

Το WordPress είναι ένα ισχυρό CMS και το έχουμε επιλέξει και εμείς ως το βασικό μας "εργαλείο" για όλες τις δυνατότητες που προσφέρει, την ταχύτητα του και το ποσοστό παραμετροποίησης του.

Επικοινωνήστε μαζί από εδώ και στείλτε μας την παλιά σας Ιστοσελίδα ώστε να σας απαντήσουμε πίσω με την Οικονομική Προσφορά μας.

Γρήγορα και Απλά!

10 – Έχω προϊόντα σε αρχείο Excel. Μπορείτε να τα περάσετε;

Εάν το αρχείο Excel περιέχει όλα τα απαραίτητα, τότε βεβαίως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Κωδ. Προϊόντος, Φωτογραφίες, Τίτλος, Περιγραφή, Ιδιότητες (πχ. χρώματα - μεγέθη), Απόθεμα (προαιρετικά) και τιμή είναι τα βασικά.

11 – Γιατί να σας επιλέξω για συνεργασία;

Για όλους αυτούς τους λόγους που θα βρείτε εδώ.

Εμείς στην DigiZone είμαστε ότι χρειάζεστε για να εκτοξεύσετε
την επιχείρησή σας!

Ζητήστε τώρα να κλείσουμε ένα ραντεβού και να σας αποστείλουμε την προσφορά μας!

Τα Έργα μας

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα μας.