Μελέτη και Δημιουργία

Εξειδικευμένων Υπολογιστικών Συστημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Ολοκληρωμένες λύσεις σε

επισκευές Η/Υ (desktop και laptop), Αναβαθμίσεις κ.α

Διαθέτουμε 10ετή εμπειρία


Με βάση την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε εξειδικευμένο υπολογιστικό σύστημα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Μπορούμε επίσης να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σε θέματα software ή και στο hardware σας.

Αμεσότητα

Άμεση εξυπηρέτηση στην δημιουργία όσο και την στην επίλυση κάθε είδους προβλήματος

Αξιοπιστία

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα υλικά για την δημιουργία των εξιδεικευμένων συστημάτων μας αλλά και για την επιδιόρθωση των συσκευών σας ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Χαμηλές Τιμές

Κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες αυτής της εποχής, γι’ αυτό προσπαθούμε να κρατάμε ανταγωνιστικά χαμηλές τιμές. (Ειδικές τιμές σε Φοιτητές και Ανέργους)

Άρτια Εξυπηρέτηση

Θετικοί και πάντα με χαμόγελο σας εξυπηρετούμε.

Διαθέτουμε όλους τους γνωστούς Κατασκευαστές


Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων από όλους τους γνωστούς κατασκευαστές στον χώρο των σύγχρονων τεχνολογιών. Αναφορικά μερικοί κατασκευαστές είναι οι:

Intel

AMD

Gigabyte

Asus

Asrock

Corsair

Kingstone

MSI

Patriot

Οι Υπηρεσίες μας


Σας παραθέτουμε αναλυτικά όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας

Τι λένε οι Πελάτες μας για εμάς


Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και υποστηρίζουμε κάθε προϊόν που προσφέρουμε.

Διαβάστε τις μαρτυρίες από μερικούς ευχαριστημένους μας πελάτες.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Είμαστε από τους κορυφαίους του χώρου

Κλείστε ένα ραντεβού τώρα μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας

Συχνές Ερωτήσεις


Απαντάνε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανάλογες τιμές ! Έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας έχει προκύψει σε hardware ή σε software. Ή να αναβαθμίσουμε τα υπάρχων λειτουργικά σας συστήματα ώστε να ανταπεξέλθετε στις σημερινές ανάγκες.
Το Service μας καλύπτει Desktop Υπολογιστές και Laptop. Είτε είστε ιδιώτης, είτε επιχείρηση μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε αναβαθμίσεις, backup, service, δημιουργία εξειδικευμένων συστημάτων από την αρχή κ.α. Παρέχουμε επίσης και απομακρυσμένη βοήθεια για άμεση εξυπηρέτηση ανάλογα το είδος  προβλήματος που αντιμετωπίζεται.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2810 214615 και να μας ενημερώσετε για να έρθουμε να παραλάβουμε οι ίδιοι την συσκευή σας. Εάν είστε εκτός νομού, αναλαμβάνουμε να σας στείλουμε Courier ώστε να παραλάβει την συσκευή σας και να μας την φέρει για επισκευή.
Ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από το είδος της βλάβης και από τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών των κατασκευαστών. Εάν πρόκειται για καθαρισμό ή backup o χρόνος κυμαίνεται από 1 έως 2 ημέρες.

Η Μελέτη και Δημιουργία ενός εξειδικευμένου υπολογιστικού συστήματος αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται να φτιάξουν έναν Υπολογιστή που να καλύπτει αποκλειστικά τις δικές τους ανάγκες, είτε είναι Gamer, είτε γραφίστας, είτε λογιστής κ.α.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το budget το οποίο επιθυμείτε να διαθέσετε και την χρήση την οποία θέλετε να κάνετε. Όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Nα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας με καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες τόσο στις Διαδικτυακές Υπηρεσίες όσο και στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.


Έχετε ακόμα απορίες;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί.