Logo DigiZone - black

SEO (Search Engine Optimization)

Είμαστε εδώ για σε βοηθήσουμε!

Ελάτε να ανεβάσουμε μαζί την επιχείρησή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Με σταθερά βήματα να μείνουμε στην κορυφή.

 

Τι κερδίζω με το SEO:

Υψηλή Κατάταξη

στην Google (με μόνιμη θέση)

Αύξηση Υποψήφιων

Πελατών

Οργανική

Επισκεψιμότητα

Εμφάνιση σε Πελάτες

που χρησιμοποιούν AdBlock για τις διαφημίσεις

Περισσότερες

Πωλήσεις

Αποφυγή Περιττών

Εξόδων στις διαφημίσεις

Τι περιλαμβάνει η προώθηση SEO:

Έρευνα Λέξεων-Κλειδιών

(Keyword Research)

Eίναι λέξεις-κλειδιά ή φράσεις που υπάρχουν στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας που επιτρέπουν στους χρήστες να βρουν τον ιστότοπό σας μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Χτίσιμο Συνδέσμων & Συνδέσμων Επιστροφής

(Link Building & Backlinks)

Το χτίσιμο συνδέσμων είναι μία από τις πολλές τακτικές που χρησιμοποιούνται στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), επειδή οι σύνδεσμοι αποτελούν σήμα προς την Google ότι ο ιστότοπός σας είναι ένας ποιοτικός πόρος που αξίζει να αναφερθεί. Επομένως, ιστότοποι με περισσότερους Backlinks τείνουν να κερδίζουν υψηλότερες βαθμολογίες.

Τα Backlinks είναι σύνδεσμοι που οδηγούν από έναν ιστότοπο σε έναν άλλο. Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι από τον ιστότοπό σας και αναφερθεί σε εσάς ως πηγή με σύνδεσμος, τότε έχετε ένα Backlink από αυτόν.

Δημιουργία Μοναδικού Περιεχομένου


Κείμενα που έχουν γραφτεί με σαφήνεια για τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες και τα κάνουν μοναδικά.

Onsite SEO

(SEO μέσα στην ιστοσελίδα σας)

Περιλαμβάνει τη διασφάλιση της βελτιστοποίησης των σελίδων, των τίτλων, των ετικετών, του περιεχομένου και της συνολικής δομής του ιστότοπού σας ως προς τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας.

Offsite SEO

(SEO έξω από ιστοσελίδα σας)

Αναφέρεται σε ενέργειες που πραγματοποιούνται εκτός του δικού σας ιστότοπου για να επηρεάσουν την κατάταξή σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERPs).

Η βελτιστοποίηση για παράγοντες κατάταξης εκτός ιστότοπου συνεπάγεται τη βελτίωση της αντίληψης της μηχανής αναζήτησης και του χρήστη για τη δημοτικότητα, τη συνάφεια, την αξιοπιστία και την εξουσία ενός ιστότοπου. Αυτό επιτυγχάνεται με άλλα αξιόπιστα μέρη στο Διαδίκτυο (σελίδες, ιστότοπους, άτομα κ.λπ.) που συνδέονται με ή προωθούν τον ιστότοπό σας και ουσιαστικά “εγγυώνται” την ποιότητα του περιεχομένου σας.

Συνεχείς Ενημέρωση


Η δουλειά μας δεν σταματάει ποτέ. Το SEO σε όλες τις ιστοσελίδες θέλεις συνεχείς παρακολούθηση και ενημέρωση του περιεχομένου για να μην χάνει την αξιοπιστία του.

Εμφάνιση Αποτελεσμάτων SEO

Τα αποτελέσματα δυστυχώς, δεν είναι τόσο γρήγορα και εμφανή, όμως είναι σταθερά! Τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα σε ένα διάστημα 3 έως 6 μηνών και είναι μόνιμα. Όταν “σκαρφαλώσετε” στην κορυφή, δύσκολα σας ρίχνουν ακόμα και εάν κάποιοι έχουν πληρώσει πολλά λεφτά σε διαφημίσεις.

SEO vs Google Ads

Και τα δύο σας φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή την κορυφή! Με μία τεράστια διαφορά ότι με το σωστό SEO κερδίσατε την κορυφή και είναι δική σας, όλη η σκληρή δουλειά και οι ώρες εργασίας σας έφεραν την επιτυχία. Με την Google Ads, όσο πληρώνεται τόσο θα εμφανίζεστε.

Καλύτερο Αποτέλεσμα

Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι η επένδυση στο SEO, γιατί η μία θέση στις πρώτες θέσεις κατάταξης της google αναζήτησης σας ανήκει, όμως και η διαφήμιση μέσω της Google Ads είναι μερικές φορές απαραίτητη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, όταν υπάρχουν οι πόροι, φέρνουν ένα πολύ καλό αριθμό πωλήσεων και αναγνωσιμότητα της επιχείρησής σας. Με το SEO θα έχετε την δυνατότητα να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις, όμως με την στοχευμένη διαφήμιση της Google και το δίκτυο της θα μπορείτε να προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ότι ανήκει στην Google. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Υποστήριξη Πελατών

Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή.

Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο μέσα στην ιστοσελίδα σας

Συνεχείς Παρακολούθηση

Η δουλειά μας δεν σταματάει ποτέ! Αλλάζουμε συνεχώς το περιεχόμενο, προσαρμόζοντας το σε ότι πιο επίκαιρο

Διαδικασία Διαχείρισης SEO Ιστοσελίδας

Η ολοκλήρωση της διαχείρισης του SEO της Ιστοσελίδας σας γίνεται έπειτα από τα 4 παρακάτω στάδια.
Δημιουργούμε σωστές βάσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας.
.

Ραντεβού

Πλήρης κατανόηση της φιλοσοφίας της επιχείρησή σας και των αναγκών σας. Καθώς και τους στόχους και τις προσδοκίες που θέλετε να πετύχετε

Πλάνο SEO

Σχεδιάζουμε και σας παραθέτουμε το πλάνο που θα ακουλουθήσουμε για το σωστό SEO της Ιστοσελίδας σας. Επειδή τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, δεν θα σταματάμε να σας ενημερώνουμε για την ολική εικόνα του SEO σας

Case Study & Αποστολή Προσφοράς

Bρίσκουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την δική σας επιχείρηση και σας αποστέλλουμε την προσφορά μας χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Συνεχείς Παρακολούθηση

Παρακολουθούμε το SEO της Ιστοσελίδας σας για την εξέλιξη του και διορθώνουμε όπου χρειάζεται ανά πάσα στιγμή.Το Support μας δεν σταματάει ποτέ.

Εμείς στην DigiZone είμαστε ότι χρειάζεστε για να εκτοξεύσετε
την επιχείρησή σας!

Ζητήστε τώρα να κλείσουμε ένα ραντεβού και να σας αποστείλουμε την προσφορά μας!

Τα Έργα μας

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα μας.