Συχνές Ερωτήσεις

Εάν έχετε απορίες, είστε στο σωστό μέρος!

Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς η παρουσία στο διαδίκτυο θα σας ανεβάσει σε δημοτικότητα και θα γνωρίσουν περισσότερα άτομα, τα οποία μπορεί να γίνουν πιθανοί πελάτες σας από όλη την Ελλάδα.

Ακόμα όμως και εάν δεν έχετε προϊόντα να πουλήσετε, έχετε υπηρεσίες που χρειάζονται κι αυτές ώθηση.
Με μία ιστοσελίδα μπορείτε να προωθήσετε ότι χρειάζεστε.

Αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα και πιστεύεται ότι θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Εάν όμως δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε, μιλώντας λίγο για την επιχείρησή σας και τους στόχους σας. Θα βρούμε λύσεις μαζί!

Διαβάστε για την Κατασκευή Ιστοσελίδας εδώ. | Διαβάστε για την Κατασκευή eshop εδώ. | Κλείστε ένα ραντεβού εδώ.

Εάν δεν βρήκατε κάτι αντίστοιχο, θα χαρούμε πολύ να Κλείσουμε ένα Ραντεβού μαζί σας για να μας κατατοπίσετε πλήρως και να δώσουμε ώθηση στην ιδέα σας. Μην περιμένετε άλλο!

Τα ραντεβού μας είναι δωρεάν!

Το κόστος για την κάθε Ιστοσελίδα είναι διαφορετικό, οπότε η απάντηση είναι εξαρτάται.

Το κόστος θα καθοριστεί από τους πόρους που θα χρησιμοποιήσουμε (hosting) αλλά και τα εργαλεία και οι παραμετροποιήσεις που πρέπει να γίνουν.

Γι' αυτό το λόγο σας τα κάνουμε όλα ξεκάθαρα μέσα από την Οικονομική Προσφορά που στέλνουμε στον κάθε έναν σας ξεχωριστά, έπειτα από ραντεβού.

Βεβαίως, βασική μας υπηρεσία είναι και η διαχείριση ενός eshop.

Σας προσθέτουμε νέα προϊόντα, σας αφαιρούμε προϊόντα, ανανεώνουμε περιγραφές και μορφοποιούμε τα κείμενα ώστε να είναι μοναδικά, ανανεώνουμε και τις φωτογραφίες. Επίσης μπορούμε να ασχοληθούμε και με το SEO της σελίδας σας ώστε να ανεβείτε οργανικά στην Αναζήτηση της Google! Επιβλέπουμε την σωστή λειτουργία των παραγγελιών σας καθώς επίσης είμαστε διαθέσιμοι για την επικοινωνία με τους πελάτες σας για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το web hosting είναι η υπηρεσία αυτή που προσφέρει φιλοξενία σε μία ιστοσελίδα σε ειδικό εξοπλισμό (servers), ώστε η ιστοσελίδα αυτή να είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο (Internet). Κάθε ιστοσελίδα είναι ένα σύνολο ηλεκτρονικών αρχείων όπως είναι γενικώς τα αρχεία ενός ηλεκτρονικού
υπολογιστή. Το σύνολο αυτών των αρχείων πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρήστη του διαδικτύου θελήσει να επισκευτεί την ιστοσελίδα.

Για τον λόγο αυτόν, τοποθετούνται τα αρχεία της ιστοσελίδας σε έναν διακομιστή (server) ο οποίος είναι υπεύθυνος για να διαθέτει την ιστοσελίδα σε οποιονδήποτε επισκέπτη την ζητήσει. Η επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη και του server γίνεται μέσω του Διαδικτύου (Internet).

Όποιος πληκτρολογήσει το domain σας σε έναν browser (Mozzila Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Google Chrome κτλ.) θα μεταφερθεί στην ιστοσελίδα σας. Χωρίς αυτό δεν μπορείτε να έχετε ιστοσελίδα.

Κάθε domain είναι μοναδικό και παρέχει μια πρώτη εικόνα της ιστοσελίδας που ακολουθεί, καθώς και μια ιδέα για το περιεχόμενο του site, ή τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχει.

Το δικό μας domain είναι: digizone.gr. Και αυτή την στιγμή βρίσκεστε στο domain: https://www.digizone.gr/web/kataskeyi-istoselidon/sychnes-erotiseis/ και διαβάζετε τι είναι το Όνομα Ιστοσελίδας!

SEO (Search Engine Optimization) είναι η σωστή καταχώρηση περιεχομένου μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Παρόλο που η Google με τους κορυφαίους μηχανισμούς της πλησιάζει τον ανθρώπινο τρόπο σκέψης και αξιολογεί μια μεγάλη προσπάθεια ή ένα ποιοτικό περιεχόμενο με πρωτογενές υλικό δεν ευθύνεται για τη λάθος τοποθέτηση ή ταξινόμηση από τον χρήστη.

Εάν σας ενδιαφέρει η εμφάνιση σας στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης της google τότε το SEO είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα εδώ.

Η αλλαγή δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτη. Εάν το έχετε αποφασίσει, αναλαμβάνουμε πλήρως την μεταφορά σας σε WordPress.

Το WordPress είναι ένα ισχυρό CMS και το έχουμε επιλέξει και εμείς ως το βασικό μας "εργαλείο" για όλες τις δυνατότητες που προσφέρει, την ταχύτητα του και το ποσοστό παραμετροποίησης του.

Επικοινωνήστε μαζί από εδώ και στείλτε μας την παλιά σας Ιστοσελίδα ώστε να σας απαντήσουμε πίσω με την Οικονομική Προσφορά μας.

Γρήγορα και Απλά!

Εάν το αρχείο Excel περιέχει όλα τα απαραίτητα, τότε βεβαίως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Κωδ. Προϊόντος, Φωτογραφίες, Τίτλος, Περιγραφή, Ιδιότητες (πχ. χρώματα - μεγέθη), Απόθεμα (προαιρετικά) και τιμή είναι τα βασικά.

Για όλους αυτούς τους λόγους που θα βρείτε εδώ.