Κάθετες Αγορές

MEGASOFT
Prisma Win

Κάθετες Αγορές

Οι εφαρμογές PRISMA Win καλύπτουν πλήρως την εμπορική, καθώς και την οικονομική διαχείριση των επιχειρήσεων μικρού, μεσαίου, αλλά και μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές προσφέρει συνολικές λύσεις για όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης καλύπτοντας τις ανάγκες της για μηχανοργάνωση, υπεύθυνα και καινοτομικά.
Είναι σχεδιασμένες στην αιχμή της τεχνολογίας και αποτελούν βασικό στοιχείο διαφοροποίησης της επιχείρησης, προσφέροντάς της το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται για έλεγχο, οργάνωση και πλήρη πληροφόρηση, ώστε να λαμβάνονται οι αποφάσεις που πρέπει, τη χρονική στιγμή που πρέπει, σε μία βάση πλήρους ενημέρωσης, και με την πληροφορία να είναι διαθέσιμη σε αληθινό χρόνο, εύκολα και γρήγορα!

Ανακαλύψτε τώρα την εμπορική εφαρμογή που καλύπτει τις σημερινές ανάγκες της επιχείρησή σας

PRISMA Win AUTO-MOTO

Το «όχημα» που θα σας δώσει ασύγκριτες επιδόσεις!
Η Megasoft δημιούργησε την εξειδικευμένη οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win® AUTO – MOTO για να καλύψει απόλυτα την εμπορική διαχείριση κάθε επαγγελματία που το αντικείμενό του σχετίζεται με τον κλάδο του Auto – Moto.

Η οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win® AUTO – MOTO που έχει επιλεγεί από μεγάλες επιχειρήσεις του χώρου και διατίθεται σε τέσσερις ανεξάρτητες εφαρμογές.

PRISMA Win ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win® Διαχείριση Σκαφών καλύπτει απόλυτα τους επαγγελματίες που το αντικείμενό τους σχετίζεται με το χώρο των Σκαφών. Από την πώληση και το service των σκαφών έως την πλήρη οργάνωση και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας, το PRISMA Win® θα αποτελέσει τον «αξιόπλοο» συνεργάτη σας και την ιδανική επιλογή για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας!

PRISMA Win ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Το πρωτοποριακό και εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, ειδικά σχεδιασμένο να παρακολουθεί πλήρως τις δραστηριότητες των πρατηρίων υγρών καυσίμων. Ενημερωμένο με όλες τις ρυθμίσεις που προέκυψαν από την εφαρμογή της εξομοίωσης των συντελεστών Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) για το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και στους επιτηδευματίες που εμπορεύονται πετρέλαιο θέρμανσης και πετρελαιοειδή, να λειτουργούν σύννομα με τις διαδικασίες του συστήματος διαχείρισης πετρελαίου θέρμανσης ΗΦΑΙΣΤΟΣ.

PRISMA Win ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win® Παρακολούθηση Συσκευών προσφέρει διεξοδική παρακολούθηση της πώλησης και του service παντός είδους συσκευών (ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές κ.α.) με πλήρες ιστορικό. Η εφαρμογή είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των επαγγελματιών του κλάδου και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες παρακολούθησης των serial number από την αγορά της συσκευής, έως την πώληση και την επισκευή της, του χρόνου απασχόλησης των τεχνικών για κάθε μία επισκευή, του ιστορικού εργασιών της κάθε συσκευής, καθώς και των ανταλλακτικών μερών κάθε μίας συσκευής με αναλυτικές περιγραφές των χαρακτηριστικών τους.

PRISMA Win ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Η εξειδικευμένη εφαρμογή μηχανογράφησης PRISMA Win® Διαχείριση Κομμωτηρίου καλύπτει απόλυτα τα σύγχρονα κομμωτήρια, προσφέρει όλη την οργάνωση και τον έλεγχο που χρειάζονται, ενώ αφήνει στον κομμωτή όλο το χρόνο για δημιουργία.

Η εφαρμογή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για την παρακολούθηση των πελατών, των προμηθευτών, του προσωπικού, των συνεργατών & τη διαχείριση της αποθήκης και των παραγγελιών, καθώς και την έκδοση παραστατικών, προσφέροντας την οργάνωση και τον πλήρη έλεγχο στον επαγγελματία, δίνοντάς του την πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα μεγάλο αριθμό αναφορών και εκτυπώσεων.

PRISMA Win ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΕΝΤΡ. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης PRISMA Win καλύπτει απόλυτα τα σύγχρονα κέντρα αισθητικής, προσφέροντας οργάνωση και έλεγχο, ενώ αφήνει στον αισθητικό όλο το χρόνο για δημιουργία.

Μέσα από το πρόγραμμα μηχανογράφησης, η παρακολούθηση των πελατών, των προμηθευτών, του προσωπικού, των συνεργατών & η διαχείριση αποθήκης γίνεται μία απλή και ευχάριστη υπόθεση, ενώ οι παραγγελίες και η έκδοση παραστατικών αγορών και πωλήσεων εκτελούνται με ταχύτητα και ακρίβεια προσφέροντας, παράλληλα, πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο μέσα από ένα μεγάλο αριθμό αναφορών και εκτυπώσεων.

PRISMA Win ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εφαρμογή PRISMA Win® Εθνικές Μεταφορές είναι μια εξειδικευμένη εφαρμογή, που ενσωματώνει την πολύχρονη εμπειρία της Megasoft στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μεταφορών και φυσικά διαθέτει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα των εφαρμογών PRISMA Win. Η εφαρμογή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης το οποίο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των εταιρειών Εθνικών Μεταφορών, Πρακτορείων, Διαμεταφορών και Διανομών Εμπορευμάτων εξασφαλίζοντάς τους ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.

PRISMA Win ΧΡΩΜΑ - ΜΕΓΕΘΟΣ

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εμπορικής Διαχείρισης το οποίο απευθύνεται στην Αγορά της Ένδυσης, της Υπόδησης και σε επιχειρήσεις που διαχειρίζονται τα είδη τους με Χρώματα και Μεγέθη και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία, ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων.

PRISMA Win ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης βιβλιοπωλείου, ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου βιβλιοπωλείου και βιβλιοχαρτοπωλείου.
Προσφέρει εύκολη και γρήγορη καταχώρηση και αναζήτηση βιβλίων βάσει τίτλου, συγγραφέα, εκδότη, κωδικού ISBN, κωδικού barcode και όλων των ειδών της αποθήκης (π.χ. ψιλικά, σχολικά, εποχιακά, αναλώσιμα κ.ά.). Επιπλέον, τα βιβλία μπορούν να αναζητηθούν και από τη βάση της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ με το πάτημα ενός κουμπιού και να καταχωρηθούν αυτόματα στην εφαρμογή, μαζί με όλες τις πληροφορίες όπως, περίληψη, έτος έκδοσης, ISBN, συγγραφέας κ.ά, χωρίς ο χειριστής να χρειαστεί να πληκτρολογήσει τα στοιχεία του, αφού η εφαρμογή προσφέρει άμεση σύνδεση με τη βάση της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ!

PRISMA Win ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΒΑΣ

Εξειδικευμένη εφαρμογή μηχανογράφησης που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της Κάβας και του Πρατηρίου Ποτών.

PRISMA Win Περιβάλλον λειτουργίας και ελάχιστες απαιτήσεις εφαρμογών

Οι εφαρμογές PRISMA Win λειτουργούν στην πιο διαδεδομένη βάση δεδομένων MS-SQL και έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν σε περιβάλλον:

  • Windows server 2008/2008R2/2012/2016
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Windows 10
  • Android 5 και άνω (αφορά την οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win Live και την εφαρμογή PRISMA Win Mobile))

Οι ελάχιστες απαιτήσεις όλων των εφαρμογών ως προς το λειτουργικό και την SQL είναι:

  • Windows 7
  • SQL 2012 SP2