5 – Η δημιουργία εξειδικευμένων συστημάτων είναι μόνο για επιχειρήσεις;

Η Μελέτη και Δημιουργία ενός εξειδικευμένου υπολογιστικού συστήματος αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται να φτιάξουν έναν Υπολογιστή που να καλύπτει αποκλειστικά τις δικές τους ανάγκες, είτε είναι Gamer, είτε γραφίστας, είτε λογιστής κ.α. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το budget το οποίο επιθυμείτε να διαθέσετε και την χρήση την οποία θέλετε να κάνετε. Όλα τα υπόλοιπα […]

3 – Πως μπορώ να στείλω την συσκευή μου;

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2811 118 043 και να μας ενημερώσετε για να έρθουμε να παραλάβουμε οι ίδιοι την συσκευή σας. Εάν είστε εκτός νομού, αναλαμβάνουμε να σας στείλουμε Courier ώστε να παραλάβει την συσκευή σας και να μας την φέρει για επισκευή.

2 – Τι είδους συσκευή μπορώ να επισκευάσω σε εσάς;

Το Service μας καλύπτει Desktop Υπολογιστές και Laptop. Είτε είστε ιδιώτης, είτε επιχείρηση μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε αναβαθμίσεις, backup, service, δημιουργία εξειδικευμένων συστημάτων από την αρχή κ.α. Παρέχουμε επίσης και απομακρυσμένη βοήθεια για άμεση εξυπηρέτηση ανάλογα το είδος προβλήματος που αντιμετωπίζεται.

1 – Γιατί να μας επιλέξετε για τις υπηρεσίες σας

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανάλογες τιμές ! Έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας έχει προκύψει σε hardware ή σε software. Ή να αναβαθμίσουμε τα υπάρχων λειτουργικά σας συστήματα ώστε να αντεπεξέλθετε στις σημερινές ανάγκες.