Εταιρεία

Η Εταιρεία μας με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μας για την τεχνολογία, που έχουμε από όταν είμασταν μικρά παιδιά.

Κάναμε την αγάπη μας επάγγελμα γι’ αυτό δουλεύουμε πάντα με χαμόγελο απέναντι στους πελάτες μας.

Δεν σταματάμε ποτέ να μαθαίνουμε και πάντα θα συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε στους τομείς μας.

Η Εταιρείας μας ασχολείται με τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τις Διαδικτυακές Υπηρεσίες και την Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Nα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας με καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες τόσο στις Διαδικτυακές Υπηρεσίες όσο και στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να δώσουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Παρέχοντας προσιτές, αποτελεσματικές και προσαρμοσμένες λύσεις.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Θέλουμε να έχουμε επιτυχημένους και ικανοποιημένους πελάτες που είναι πρόθυμοι να μας προτείνουν στους φίλους τους ή στους συνεργάτες τους. Παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών και δυνατοτήτων να καλύψουμε κάθε ανάγκη.

Διαθέτουμε 10ετή εμπειρία στους Η/Υ


Με βάση την πολυετή εμπειρία μας μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε εξειδικευμένο υπολογιστικό σύστημα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Μπορούμε επίσης να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σε θέματα software ή και στο hardware σας.

Διαθέτουμε επίσης μεγάλη γκάμα προϊόντων από όλους τους γνωστούς κατασκευαστές στον χώρο των σύγχρονων τεχνολογιών. Αναφορικά μερικοί κατασκευαστές είναι οι:

Intel

AMD

Gigabyte

Asus

Asrock

Corsair

Kingstone

MSI

Patriot

Εάν σας άρεσαν ότι διαβάσατε παραπάνω και θέλετε να μας προτιμήσετε μπορείτε να περιηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ακόμα όμως και εάν δεν βρείτε αυτό που ψάχνεται, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε όπως μπορούμε καλύτερα.

Τι λένε οι Πελάτες μας για εμάς


Είμαστε πολύ περήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και υποστηρίζουμε κάθε προϊόν που προσφέρουμε.

Διαβάστε τις μαρτυρίες από μερικούς ευχαριστημένους μας πελάτες.

Αμεσότητα

Άμεση εξυπηρέτηση στην δημιουργία όσο και την στην επίλυση κάθε είδους προβλήματος

Αξιοπιστία

Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα υλικά για την δημιουργία των εξιδεικευμένων συστημάτων μας αλλά και για την επιδιόρθωση των συσκευών σας ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Χαμηλές Τιμές

Κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες αυτής της εποχής, γι’ αυτό προσπαθούμε να κρατάμε ανταγωνιστικά χαμηλές τιμές. (Ειδικές τιμές σε Φοιτητές και Ανέργους)

Άρτια Εξυπηρέτηση

Θετικοί και πάντα με χαμόγελο σας εξυπηρετούμε.

ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

Είμαστε από τους κορυφαίους του χώρου

Κλείστε ένα ραντεβού τώρα μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

2810 214615